MENÜ

Hakkımızda

İhlas Matbaacılık

Türkiye’nin köklü ve modern bir kuruluşu olan İhlas Matbaacılık, sektöründe yarım asırdan fazla deneyimiyle sadece ülkemizde değil, dünya genelinde tanınan, bilinen; saygın bir holding kuruluşudur.

Bugüne kadar edindiği bilgi ve tecrübeyle kalitesini dünya standartlarında tescillemiş, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek uluslararası standartlarda basım yapan şirketimiz, kurulduğu 1970 yılından beri; tasarım, baskı öncesi, baskı sonrası ve dijital baskı teknolojilerini bünyesinde modernize ederek büyümeye devam etmiştir.

Türkiye’nin 6 bölgesinde yer alan entegre baskı tesislerimizde saatte 300.000 adet baskı kapasitesine sahibiz. Merkez İstanbul olmak üzere 20.000 m2 lik baskı tesisimizde, 300’ün üzerinde çalışanımızla üretimin %70’ini Türkiye’ye, %30’nu Avrupa ülkeleri ve diğer ülkelere ihraç eden öncü bir firmayız.

Gerek yetişmiş insan kaynağı gerek çalışma şartları ve gerekse çevresel sorumlulukları çok ciddiye alıyoruz. Özellikle çevresel konularda hassas olan firmamız, zararlı kimyasallar içermeyen bitki bazlı mürekkepleri tercih etmektedir. Her zaman çevresel performansımızı iyileştirerek başta kendi çevremizi sonra dünyamızı korumaya çalışıyoruz.

Firmamız, iş sağlığı ve güvenliği noktasında zorlu tüm denetimleri geçerek dünya standartlarında verilen kalite belgelerinin tümünü almıştır.

Yine sosyal sorumluluklar noktasında toplumumuzun kültürel değerlerine, iş ahlakına, eko sisteme, kanunlara ve yönetmeliklere tam bağlıyız.

Çalışma prensiplerimizi İhlas Holding’in kurucusu Dr. Enver Ören’den öğrendiğimiz; “İnsan Merkezli” çalışma sistemi üzerine kurarak; küreselleşen, gelişen teknoloji ve sanayi ile birlikte, rekabet gücümüzü canlı tutarak; dijital, küçük ve büyük formatlı basım makinelerimizle ihtiyaç duyulan her türlü basım işlerini en hızlı şekilde çözüme kavuşturabiliriz.